Florenzi: Juventus je slabiji bez Bonuccija

Defanzivac Rome

Florenzi: Juventus je slabiji bez Bonuccija

Defanzivac Rome Alessandro Florenzi smatra da je Juventus slabiji nakon prodaje Bonuccija Milanu.

Podsjetimo da je Stara dama prije dvije sedmice prodala Bonuccija Milanu za oko 40 miliona eura, a on je sa Rossonerima potpisao petogodišnji ugovor. Iako Florenzi smatra da je Juve sada slabiji, ipak ih još uvijek smatra za najjači klub u Italiji.

"Mislim da je Juventus slabiji nakon što su ostali bez Bonuccija. On je igrač koji ima veoma snažan karakter i dao im je mnogo u posljednjim godinama. Oni ostaju najjači tim i tim kojeg još uvijek treba pobijediti, ali odlazak Bonuccija je za njih isto kao da mi ostanemo bez De Rossija", rekao je Florenzi. 

Podsjetimo, Florenzi se još uvijek oporavlja od povrede ligamenata koljena koju je pretrpio dva puta u posljednjoj godini, a za sada još uvijek nije poznato kada će se vratiti na teren. 

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti