Došlo je vrijeme da se i Roma pojača iz Juventusa

Cuadrado seli u Rim

Došlo je vrijeme da se i Roma pojača iz Juventusa

Nakon što je Juventus prošlog ljeta iz Rome kupio jednog od najboljih fudbalera, Miralema Pjanića, čini se kako je došlo vrijeme da jedan igrač Stare dame krene u suprotnom pravcu.

Sportski diretkor Rome Monchi dugo vremena pokušava dovesti krilnog fudbalera Leicestera Riyjada Mahreza, ali za sada mu to nije pošlo za rukom.

Uprava zbog toga Monchi je smislio novi plan, a on se zove Juan Cuadrado. Stara dama je tek početkom ovog ljeta otkupila njegov ugovor od Chelseaja, a čini se da Cuadrado s njima neće početi sezonu.

Smatra se da bi Roma trebala ponuditi oko 30 miliona eura kako bi zadovoljili apetite čelnika Juventusa, a problem im predstavlja Milan koji također želi ovog fudbalera te je spreman ponuditi pomenutu cifru. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Podsjetimo, u međuvremenu Leicester još uvijek razmišlja da li da prihvati ponudu od 30 miliona eura za Mahreza, znajući da Roma nema namjeru da ponudit više.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi