Florenzi napustio Valenciju

Zahvalio se Šišmišima

Florenzi napustio Valenciju

Nekadašnji kapiten Rome, Alessandro Florenzi, je i dalje "u vlasnštvu" rimskog kluba.

Ipak, na iznenađenje mnogih Roma ga je u januaru poslala na posudbu u Valenciju, gdje se i nije proslavio. Imao je, istina, i zdravstevnih problema.

Danas je postalo jasno da Florenzi neće ostajati u Valenciji, jer je sam potvrdio da napušta Mestallu.

Naime, on se na Instagramu zahvalio Valenciji što je učinila da se osjeća kao kod kuće i objavio fotografiju iz aviona time jasno stavivši do znanja da napušta grad.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Valencia je u nedjelju završila svoju razočaravajuću domaću sezonu u kojoj je ostvarila slabo deveto mjesto u La Ligi.

Florenzi se vraća u Romu, ali neće biti registrovan za ostatak Serije A. Također, još nije jasno da li će u dresu Rome nastupati naredne sezone ili će ponovo mijenjati sredinu.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti