Florian Thauvin u Milanu!

Postignut usmeni dogovor

Florian Thauvin u Milanu!

E. Škorić

Španski i francuski mediji objavili su kako će Florian Thauvin narednog ljeta kao slobodan igrač potpisati za Milan.

Navodno je Thauvin postigao usmeni dogovor s čelnicima Milana, pa će tako na San Siro ovaj sjajni krilni nogometaš doći bez ikakve odštete, nakon što odradi sezonu 2020/21 u Marseilleu.

Thauvin je odbijao produžiti saradnju s Marseilleom, a 27-godišnji francuski repreezntativac može da bude izuzetno pojačanje za Rossonere.

On se također nalazio na meti Rome, a bivši igrač Bastije, Lillea i Newcastlea odlučio se za crveno-crne. Njegova velika prednost je to što može da igra doslovno na svakoj poziciji u ofanzivi.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi