Mario Mandžukić pred potpisom za AC Milan?

U Milano bi došao kao zamjena za Zlatana Ibrahimovića

Mario Mandžukić pred potpisom za AC Milan?

Mario Mandžukić jedan je od onih nogometaša koji još nisu pronašli klub. 

Bivši hrvatski reprezentativac slobodan je igrač i može u bilo koju ligu iako je transfer-rok završen u najjačim ligama svijeta.

Kako prenose talijanski mediji, Mandžukić bi mogao potpisati za Milan, a navodno ga je na potpis nagovorio legendarni Paolo Maldini. Maldini vidi Mandžukića kao idealnu zamjenu za Ibrahimovića, koji je pet godina stariji od hrvatskog napadača i pred zalaskom je karijere. Mandžukić je igrač kojeg se se ovog ljeta povezivalo s brojnim klubovima.

U igri je ponovno bio Juventus pa turski velikani Fenerbahče i Bešiktaš, a navodno je sve dogovorio s Lokomotivom iz Moskve osim plaće pa je taj transfer propao. Milan je klub koji može plaćati Mandžukića, a talijanski velikan bi sjajnog napadača dobio besplatno. Iza Mandžukića je velika karijera. Zabio je najvažniji gol u povijesti hrvatske reprezentacije, Englezima u Rusiji za finale Svjetskog prvenstva, a igrao je za Zagreb, Dinamo, Wolfsburg, Bayern, Atletico Madrid, Juventus i Al-Duhail, piše Gol.hr.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Mandžukić bi se u Milanu pridružio Anti Rebiću, koji je uz Ibrahimovića glavni igrač kluba. Prema pisanju talijanskih medija, Mandžukić će potpisati do kraja tjedna.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

felix__27
Sigurno dobar izbor... Man Utd ga je trebao dovest mjesto Cavania a i manja plata ...
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi