Forsterova "bomba" u Budimpešti

Sjajan gol igrača Ludogoretsa

Forsterova "bomba" u Budimpešti

Ludogorets nakon prvih 45 minuta u Budimpešti vodi sa 0:2 protiv Ferencvaroša, u meču grupne faze Lige Evrope, ali će u drugom poluvremenu igrati sa igračem manje.

Gosti iz Bugarske su do vodstva došli u prvoj minuti susreta, odigrali su sjajan napad, a na kraju je Nedyalkov uposlio Lukokija za 0:1.

Najljepši trenutak dosadašnjeg toka meča bio je gol Brazilca Rafaela Forstera u 40. minuti. On je izveo slobodnjak sa skoro 30 metara i silovitim udarcem savladao golmana domaćih za 0:2.

Ipak, ubrzo nakon slavlja zbog drugog gola Ludogorets je ostao sa desetoricom jer je Grigore u 43. minuti nepotrebno dobio drugi žuti karton.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi