Fotografija Džeke probudila nostalgiju kod bh. navijača
Foto: EPA

Misimović posjetio napadača Rome

Fotografija Džeke probudila nostalgiju kod bh. navijača

E. Čaušević

Bh. reprezentativac Edin Džeko i dalje se oporavlja od povrede zbog koje je propustio veliki derbi protiv Juventusa.

Italijanski mediji objavili su da oporavak bh. napadača ide po planu, te da bi trebao biti spreman za naredni meč protiv Chieva. Džeko je u nedjelju bio na tribinama Olimpica gdje je u društvu svoje porodice bodrio svoje saigrače do pobjede protiv Stare dame.

Bh. napadač je danas na svom zvaničnom Facebook profilu postavio fotografiju koja je probudila nostalgiju kod bh. navijača. Džeko se družio sa nekadašnjim saigrače iz reprezentacije i Wolfsburga, Zvjezdanom Misimovićem. O tome kakav tandem su Džeko i Miske bili suvišno je govoriti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi