Fotografija otkriva budućnost Alexisa Sancheza?
Foto: EPA

Procurile slike Arsenalovog promotivnog plakata

Fotografija otkriva budućnost Alexisa Sancheza?

O budućnosti napadača londonskog Arsenala Alexisa Sancheza se špekuliše već mjesecima. Evropski mediji pokušavaju saznati da li će Čileanac ostati na Emiratesu, ili će karijeru nastaviti u jednom od mnogobrojnih velikana zainteresovanih za njegove usluge.

Sanchez se povezivao sa mogućim transferom u, između ostalih i Bayern i PSG, ali je sada u javnost porcurila jedna fotografija koja sugeriše da će Sanchez i sljedeće sezone nastupati u dresu Arsenala.

Naime radi se o reklamnom posteru kojeg Arsenal i proizvođač sportske opreme Puma namjeravaju koristiti kako bi promovisali dresove Tobdžija za narednu sezonu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Kako se na posteru, u dresu londonske ekipe, može vidjeti i Alexis Sanchez, mnogi smatraju da je to znak da u Arsenalu već znaju da će Čileanac ostati na Emiratesu.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi