Fotografije koje su otkrile novi klub posrnulog Arde: Poljubac u ruku i zagrljaj za transfer?
(Foto: EPA)

Vraća se u Galatu?

Fotografije koje su otkrile novi klub posrnulog Arde: Poljubac u ruku i zagrljaj za transfer?

Midhat Šljivak

Arda Turan u januaru će promijeniti tim, a turski mediji danas su otkrili i gdje će nastaviti karijeru.

Nekada najveća zvijezda turskog fudbala dobija malo minuta ove sezone u dresu Bašakšehira i nastupio je u samo osam utakmica.

Odavno se već špekuliše da bi mogao napustiti klub, a to bi se moglo desiti već u januaru.

Kako stvari stoje Arda bi se mogao vratiti u Galatasaray. Turski mediji uveliko pišu o tome, a potvrdile su to i fotografije sa utakmice Bašakšehira i Galate.

Turan je prišao legendarnom Fatihu Terimu. Poljubio mu je ruku i zagrlio, a i sam Terim je bio veoma iznenađen, jer nisu bili u najboljim odnosima.

"Iznenadio me je. Nisam očekivao. Danas sam vidio Ardu kojeg poznajem i ganut sam. To je čovjek koji vam jednostavno uđe u srce i zaslužuje poštovanje", rekao je Terim.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Arda je dres Galate nosio od 2005. do 2011. godine i postigao je 45 golova u 197 utakmica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi