Fotografima nije promakao detalj ispod šorca Courtoisa, sve se vidjelo u tunelu stadiona Villamarin

Novi problemi za Real

Fotografima nije promakao detalj ispod šorca Courtoisa, sve se vidjelo u tunelu stadiona Villamarin

A. Čaušević

Osim užasne partije poraz od Betisa Zinedineu Zidaneu je zadao dodatnu glavobolju. 

Real Madrid je poražen s 2:1, izgubio je prvo mjesto na tabeli, a uz sve to mogao bi ostati i bez Thibauta Courtoisa.

Belgijski golman je sinoć branio povrijeđen, a stadion Villamarin je napustio šepajući i sa bandažom oko butnog mišića. Stisnuo je zube i odigrao cijeli meč što bi ga na kraju moglo skupo koštati.

Courtois je u posljednje vrijeme branio odlično i postao je jedan od ključnih igrača kraljevskog kluba, a i protiv Betisa je imao nekoliko odličnih odbrana.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Povredu je sinoć vjerovatno zadobio i Marcelo koji je svoje mjesto u ekipi morao prepustiti Mendyju. Testovi će pokazati o koliko ozbiljnim povredama se radi.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi