Fowler: Razočaran sam kao i većina navijača

Legenda Liverpoola o transferima kluba

Fowler: Razočaran sam kao i većina navijača

Legenda Liverpoola, Robbie Fowler kritikovao je upravu kluba sa Anfielda zbog nepronalaženja zamjene za napadača Andyja Carolla koji je posuđen West Hamu.  

Budući da Redsi nisu uspjeli da nađu zamjenu za Carolla, Luis Suarez i Fabio Borini su ostali jedini napadači u klubu. Bilo kako bilo, u zadnje vrijeme se dosta govorilo o dolasku Michaela Owena koji je trenutno bez kluba, ali Fowler smatra da se klub trebao brinuti o ovim stvarima prije nego što Carroll ode.

 

"To nije bilo dobro, svi smo očekivali da neko drugi dođe i potpiše.  Ali tako je to uglavnom u prelaznim rokovima. Ili ste veoma uzbuđeni zbog stvari koje su se desile ili ste veoma razočarani, a ja sam kao većina navijača, jako razočaran", kazoa je Fowler za talkSPORT te je dodao:

 

"Samo sam smatrao da ukoliko pustite Andyja Carrolla da ide, onda definitivno morate dovesti nekoga drugog. To se nije desilo, ali mislim da je bilo bolje da se dovede neko prije nego što se pusti Andy Carroll. Mislim da bi tako bilo bolje nego ovako kako je urađeno".

Potražite više informacija na temu Premier league:

 

Liverpool još uvijek nije upisao pobjedu u novoj sezoni Premier lige.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.