France Football: PSG pronašao "savršenog" kandidata kao zamjenu za Neymara
Neymara bi u PSG-u mogao zamijeniti Sadio Mane

Parižani su svjesni da Brazilac i dalje želi da ide iz kluba

France Football: PSG pronašao "savršenog" kandidata kao zamjenu za Neymara

S. Pašalić

Neymar i ove sezone nosi dres PSG-a iako se tokom cijelog ljeta pisalo o njegovom odlasku iz Pariza.

Brazilac je u drugom dijelu prošle sezone došao u sukob sa čelnim ljudima kluba nakon čega je bio nezadovoljan i želio je da napusti Parižane i vrati se u Barcelonu.

Ipak, to se nije desilo i Neymar je ostao u PSG-u, a iako je ove sezone odigrao tek 9 utakmica zbog problema sa povredama, uspio je postići 6 golova.

Iako se čini da se situacija između dvije strane smirila, Neymar i dalje nema namjeru da potpiše novi ugovor sa Parižanima i sigurno da bi iskoristio prvu priliku koja mu se ukaže da se vrati na Camp Nou.

PSG je svjestan toga i želi da pronađe idealnu zamjenu za Brazilca. Ovog ljeta se pisalo da bi to mogao biti Paulo Dybala, ali je on ipak ostao u Juventusu.

Sada je prema pisanjima France Footballa novi kandidat kojeg u Parizu vide kao zamjenu za Neymara, igrač Liverpoola Sadio Mane.

Parižanima se sviđa intenzitet sa kojim Senegalac igra u odbrani i napadu, te njegov mentalitet, a za mnoge u Parizu je on "savršen" kandidat koji bi mogao zamijeniti Brazilca.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

@dn@n
Ma nema nista od tog smrde, najbolje godine su iza njega. Moze ici gdje zeli al nije to to vise
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi