Franco pojačao West Ham

Ostvario svoje snove

Franco pojačao West Ham

Adnan Beganović

Meksički fudbalski reprezentativac i bivši član španjolskog Villarreala, Guillermo Franco, pojačao je redove West Hama. Franco i West Ham dogovorili su jednogodišnju saradnju.

32-godišnji napadač dres popularne Žute podmornice nosio je tri godine, a u tom periodu postigao je 14 pogodaka. U West Ham dolazi kaO slobodan igrač pa zbog toga je mogao potpisati ugovor nakon isteka prelaznog roka.

„Jako sam sretan što ću karijeru nastaviti u West Hamu. Ostvario sam svoje snove dogovorivši se s klubom koji je član Premiershipa i ponosan sam što ću igrati za klub tako bogate tradicije. Napravio sam korak naprijed u svojoj karijeri i trudiću se da postignem što više golova kako bih osigurao nastup na Svjetskom prvenstvu. Imao sam ponudu Estudiantesa i dva španjolska kluba, ali prevagnula je moja želja da se okušam u Premiershipu“, rekao je meksički napadač.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.