6

Komentari (6)

Arnel925
Fuj. Moraju dati Lessiju titulu pod svaku cijenu. Kao sto je dobijao sve ballon dor titule
anga
Desava se ono sto se desilo i Brazilu 1998 kad je Francuska morala da osvoji prvensrvo, tako sad i Argentina mora ....dovidjenja i hvala
E.Car
Uze mi riječ iz usta. Otrovali Ronalda noć prije i moralo im se vratit!!!!
retro
Desava se to da bi mogli prodati finale Lesiu kao sto su prodali domacinstvo u zamjenu da Katar kupi naoruzanje od njih...oni bi mamu za pare dali !
zure28
A Penaldo je osvojio realno i zasluženo euro 2016-te.nije se viidio na turniru a dižu ga u nebesa za to.
retro
@zure28 ja nisam ni za penalda ni za lesija ja sam za regularnost, a regularnosti nece bit dok su oni na sceni tako je isti taj lesi oteo nagradu Levandovskom koi je bijo 3 klase ispred njega al je patuljak zbog stare slave i prelaska u PSG miljenik "vece sile"
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti