Francuski niželigaš  gostuje u Posušju

Međunarodna prijateljska utakmica

Francuski niželigaš gostuje u Posušju

S. Mlaćo

Nogometaši Posušja u narednoj sezoni Druge lige FBiH grupa Jug biti će glavni kandidat za osvajanje prvog mjesta. 

Ambiciozno vodstvo kluba iz Hercegovine čini sve da nekadašnji član Premijer lige naše zemlje napravi iskorak i krene stazama stare slave.

Klub su do sada pojačali Jure Glavina koji je posljednju sezonu nastupao za FC Toronto Croatia, a ranije je nosio Širokog Brijega, Čapljine, Zmaja, Branitelja, te golman Boris Bačak koji dolazi iz Dugopolja.

Iz vodstva Posušja u narednim danima najavili su još nekoliko novih imena, a zanimljivo da će na stadionu Mokri Dolac u ovom gradu sutra snage odmjeriti juniori Posušja i odgovoarajuća selekcija francuskog niželigaša FC Trets.

FC Trets je tim koji dolazi iz istoimenog grada u blizini Marseilla, a ima veoma poznatu nogometnu školu. Meč se igra sa početkom u 18 sati, a ulaz je slobodan. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi