Francuski tajkun preko supruge Salme Hayek pokušava dovoditi igrače, ali mu ne polazi za rukom

Alvarez ih odbio

Francuski tajkun preko supruge Salme Hayek pokušava dovoditi igrače, ali mu ne polazi za rukom

E. Škorić
Teme:

Francois Pinault, milijarder koji je vlasnik Rennesa, pokušao je pod svaku cijenu potpisati Meksikanca iz Ajaxa Edsona Alvareza.

Ono što je posebno zanimljivo je to što je Alvarez dobio poziv od Salme Hayek, slavne glumice i supruge Rennesovog vlasnika.

"Da, istina je. Nazvala me sama Salma da mi kaže kako je moja poznata meksička sunarodnjakinja i pokušala me nagovoriti da odem u Francusku i da potpišem za Rennes. To me iznenadilo i laskalo mi je, ali moj izbor za Ajax bio je siguran i ja sam joj to objasnio. Na kraju nisam imao sumnje", rekao je Alvarez.

Salma Hayek je od 2009. godine u braku s francuskim biznismenom s kojim ima i kćerku i čini se da mu ona ponekad pomaže i u samom vođenju Rennesa.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Salma Hayek jako je poznata u svijetu, ali i sam Pinault. On je izvršni direktor luksuzne modne grupe Kering, dom brendova kao što su Gucci, Saint Laurent i Balenciaga.

Pinaultov otac, koji se također zove Francois, jedan je od najbogatijih ljudi na svijetu. Osim što drže poznate modne brendove, vlasnici su i francuske TV mreže TF-1 i francuskih novina Le Mode te časopisa Le Point.

Top Komentari

bk123
jao Salme Hayek udala se za fukaru...
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi