Pochettino je danas odlučio pokazati svu snagu PSG-a

Gostuju Rennesu

Pochettino je danas odlučio pokazati svu snagu PSG-a

E. Čaušević

Fudbaleri PSG-a danas igraju na gostovanju kod Rennesa meč 9. kola francuske Ligue 1.

Parižani ovaj meč dočekuju nakon pobjede u Ligi prvaka protiv Manchester Cityja, dok je Rennes u veoma lošoj formi jer nakon osam mečeva ima tek devet osvojenih bodova.

Lionel Messi je protiv Cityja uspio da postigne svoj prvi gol u dresu PSG-a, a navijači ovog kluba se nadaju da će Argentinac danas postići i prvi gol u francuskom prvenstvu.

Meč Rennesa i PSG-a igra se od 13 sati, a već su poznati i sastavi oba tima. Ono što je mnoge obradovalo jeste što je Mauricio Pochettino na teren poslao vjerovatno najjači tim koji ima trenutno na raspolaganju.

Po prvi put PSG igra u tako jakom sastavu ove sezone što jasno govori da Pochettino želi tri boda na današnjem gostovanju.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

PSG: Donnarumma, Hakimi, Marquinhos, Kimpembe, Mendes, Gueye, Verratti, Di Maria, Neymar, Messi, Mbappe.

Image

Top Komentari

denimen9
Iako bez i jedne odigrane utakmice, najbolji igrač ove ekipe je gospodin Sergio Ramos.
4 5
WOLF20
Ma jedan X za kladionice
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi