Francuz provocirao Hrvate u Zagrebu i dobio šamar za pamćenje

Slavio trijumf Trikolora pred 100.000 ljudi

Francuz provocirao Hrvate u Zagrebu i dobio šamar za pamćenje

Midhat Šljivak

Jedan Francuz dočekao je finale Svjetskog prvenstva u Zagrebu.

Prije utakmice se srdačno pozdravljao sa navijačima Hrvatske, ali se po završetku meča i pobjede njegove reprezentacije odlučio i na provokacije.

Popeo se na banderu gdje je slavio trijumf Trikolora, a navijači Vatrenih su ga ubrzo dohvatili na tlu.

Dobio je šamar i još nekoliko udaraca i sigurno neće po dobrom pamtiti boravak u glavnom gradu Hrvatske.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Top Komentari

Jaa
Seljacine sta drugo reci. Smradovi, ovu su garant katolici iz BiH pa se moraju extra pokazati kako vole tudju drzavu od svoje. Bas su fuj, seljacine pobjedjujte muski, gubite muski. Najlakse je 10000 na 1. Licno sam uzivo u Parizu gleda BiH Francuska prije koju godino i sjedili smo okruzeni francuzima. Kada ga je Dzeko uvalio radovali se i skakali i niko nas tako nije a kada su oni izjednacili tako su i oni uradili. Na kraju smo se rukovali sa skupinom Francuza i svako svojim putem. E to se zove respect seljacine zaostale.
48 17
Medo-Brundo
Nije ovaj bas nesto pametan
28 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi