Frank Lampard novi igrač LA Galaxyja?

"Sve je dogovoreno"

Frank Lampard novi igrač LA Galaxyja?

A. Haznadarević

Prema izvorima bliskim veznjaku Chelseaja Franku Lampardu, ovaj iskusni fudbaler će karijeru nastaviti u MLS momčadi LA Galaxy.

Nešto manje od dva mjeseca nakon odlaska njihove najveće zvijezde Davida Beckhama, tim iz Los Angelesa je prema tvrdnjama uglednog portala Goal.com već pronašao adekvatnu zamjenu.

 

"Sve je dogovoreno", rekao je neimenovani izvor blizak Lampardu.

 

Da u ovome ima istine može se naslutiti iz suzdržanosti klupskog glasnogovornika koji nije potvrdio, ali nije ni demantovao realizaciju transfera. Jedino što je poručio je to da će trener Bruce Arena u utorak izvijestiti o sudbini Lamparda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.