Poznati fudbalski as za kojeg su svi čuli šokirao novim izgledom

Neprepoznatljiv je

Poznati fudbalski as za kojeg su svi čuli šokirao novim izgledom

Admin Čaušević

S vremena na vrijeme ljudi se odluče za drastičnu promjenu imidža i postanu neprepoznatljivi.

Oko dva milona fanova koliko ga prati na Instagramu ostalo je zaprepašteno kada je vidjelo novi imidž nekada vrlo potentnog veznjaka.

Dok je igrao za Porto imao je veliku budućnost, ali odlaskom u Inter počeo je njegov postepeni pad. Riječ je o Fredyju Guarinu.

Guarin je od prošle godine u penziji, a sada je odlučio da iznenadi svoje fanove tako što je obrijao glavu.

Ovaj 36-godišnjak je objavio fotografiju obrijane glave i mnogi su ostali u čudu kada su ga vidjeli i jasno je da izgleda neprepoznatljivo za mnoge.

Pretukao roditelje

U novembru prošle godine izbio je u centar pažnje jer je pretukao roditelje, a u Kolumbiji je u policijskim dokumentima zavedem kao uživaoc droga i ovisnik o alkoholu.

Poslije odlaska u penziju totalno se opustio te je prestao da živi sportskim životom. Dobio je nekoliko kilograma viška te je viđen kako uživa u raznim opijatima.

Za vrijeme karijere najviše novca je zaradio igrajući za kineski Shanghai, a bio je član generacije Porta koja je 2011. godine osvojila Europa ligu. 

Top Komentari

Slay
Pa vidi se da je filter u pitanju….
3 0
Hordas_00
Ovdje neka djeca rade ovo ne mogu biti novinari
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije