"Spreman sam igrati za pet puta manju platu samo da se vratim u Inter"

Guarin ima veliku želju

"Spreman sam igrati za pet puta manju platu samo da se vratim u Inter"

Nekadašnji vezni fudbaler Intera iz Milana i trenutni član kineske ekipe Shanghai Shenhua Fredy Guarin ima veliku želju da se vrati na Apenine. 

Guarin je Inter napustio u januaru 2016. godine, a danas kaže da mu je velika želja da se ponovo vrati na stadion Giuseppe Meazza.

"Novac ne bi bio problem jer sam spreman prihvatiti platu tri puta manju od ove. Prošle godine sam razgovarao sa sportskim direktorom Pierom Ausiliom, ali transfer su tada spriječili finansijski uvjeti. U Inter sam spreman odmah da se vratim, to mi je najveća želja. Novac me ne zanima, prihvatio bih mnogo manje. Pričao sam o tome prošlog ljeta kada je trener bio Frank de Boer. Tad je bilo mnogo zbrke, ali sam se želio vratiti pod svaku cijenu. Ipak, još sam tu, ali put do Apenina znam savršeno", rekao je Guarin za Gazzettu dello Sport.

Podsjetimo, on je bio član Intera od 2012. do 216. godine, a prije toga je između ostalog igrao za Bocu Juniors, Saint Etienne i Porto.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije