Niko ne može da vjeruje šta je De Jong promašio protiv Villarreala

Svi su vidjeli loptu u golu

Niko ne može da vjeruje šta je De Jong promašio protiv Villarreala

Endin Čaušević

Villarreal i Barcelona trenutno igraju utakmicu u okviru 32. kola španske La Lige.

Barcelona igra na tradicionalno neugodnom gostovanju i to u trenutku kada samo pobjeda dolazi u obzir za katalonski klub.

Računica za njih je jasna, a to je da moraju pobijediti svaku utakmicu do kraja prvenstva kako bi bez ikakve dileme osvojili titulu prvaka Španije.

Katalonci trenutno igraju u gostima protiv Žute podmornice i u 16. minuti imali su nevjerovatnu šansu za vodstvo.

Ekipa Barcelone odigrala je zaista fantastičnu akciju. Jordi Alba je s lijeve strane uposlio De Jonga koji je bio sam ispred gola i šutirao, ali je golman Asenjo to nevjerovatno odbranio.

No, nakon toga lopta se ponovo odbila do De Jonga, ali nevjerovatno je da je on nije uspio proslijediti u mrežu. Nizozemac je loše zahvatio loptu i pogodio je stativu sa svega nekoliko centimetara od gola.

Nevjerovatan promašaj De Jonga protiv Villarreala možete pogledati OVDJE.

De Jong je ove sezone jedan od igrača koji je odigrao najviše utakmica za Barcelonu i počeo je skoro svaki meč.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Nizozemac je u dosadašnjem dijelu sezone upisao čak 45 nastupa u svim takmičenjima, zabio je sedam golova i dodao još osam asistencija.

Međutim, i pored svih sjajnih igrača čini se da će ostati upamćen ove sezone po ovom nevjerovatnom promašaju.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Arnel925
Ovo bi Pjanke zabio
2 1
Mepa
Da je Pjanic promasio ove nase Bosnje bi ga popljuvale kako on nista ne zna, da je igrac „dodaj vrati“. Ovako De Jong koji nije odigrao dobar mec vise od dvije godine i promasuje ono sto bi pogodio neko ko nikad nije udario loptu nogom to onda uredu.
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi