Frey: Jedan sam od pet najboljih golmana

"Kec" Fiorentine

Frey: Jedan sam od pet najboljih golmana

Edmir Škorić

Fiorentina je u dosadašnjem dijelu italijanskog prvenstva primila svega šest golova, a zasluge za to idu njihovom golmanu Sebastienu Freyu, koji tvrdi da je među pet najboljih golmana u svijetu.

"Ne želim ispasti arogantan, ali trenutno sam jedan od pet najboljih svjetskih golmana. Na prvom mjestu sigurno je Juventusov golman Gianluigi Buffon, pa onda Julio Cesar, Petr Cech i Iker Casillas", kazao je "kec" Viola za italijanski Rai.

Zaista je čudo da jedan takav golman nema mjesta u reprezentaciji Francuske.

"S Domenehcom nikada nisam imao problema, nikada se nismo svađali, ali sam očito igrač kojeg on ne želi u svom timu. Nikada mi nije objasnio tu odluku. Nažalost, ja sam ograničen neigranjem za svoju državu", završio je Frey.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti