Friedel opet ispred Llorisa, Francuz strpljiv

Friedel opet ispred Llorisa, Francuz strpljiv

Edmir Škorić

Iako je stigao kao zvučno pojačanje iz Lyona u Tottenham, francuski golman Hugo Lloris i ovog vikenda morat će se zadovoljiti klupom.

Menadžer Spursa Andre Villas-Boas odlučio je i protiv Readinga na gol potaviti 41-godišnjeg Amerikanca Brada Friedela, pa će Lloris morati imati strpljenja.

 

"Obavili smo razgovor s Hugom. Izuzetno smo sretni što je dio ove momčadi. Nemamo dvojbe oko njegovog talenta i njegove budućnosti u klubu, ali protiv Readinga smo donijeli odluku da brani Brad", rekao je Portugalac na press konferenciji u petak, dodavši:

 

"Brad je u sjajnoj formi, a Hugo mora biti strpljiv. Zna da konkurira za prvu momčad i rekao mi je da je ovdje da se natječe i dokaže da je najbolji".

Potražite više informacija na temu Premier league:

 

Friedel inače drži rekord sa najviše uzastopnih premierligaških nastupa. Dosad ih ima 307, a zadnji susret u domaćem prvenstvu propustio je davne 2004. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti