Frimpong: Đurđević je igrao rukom

Fudbaler Zvezde tvrdi

Frimpong: Đurđević je igrao rukom

D. Vejo

Štoper Crvene zvezde Abraham Frimpong imao je solidnu partiju u 153. vječitom derbiju protiv Partizana.

Igrač crveno-bijelih pokazao je staloženost, sigurnost, te je prema mišljenju mnogih bio jedan od najboljih pojedinaca na sinoćnjem susretu.

Mladi defanzivac nakon meča istakao je da je gol Uroša Đurđevića bio neregularan, te da se to jasno vidi na snimku.

"Oduševila me publika na derbiju. Nikada nisam igrao pred ovoliko ljudi. Sve je upućivalo na to, da ćemo slaviti na kraju. Nakon postignutog gola u prvom poluvremenu gotovo sam bio siguran da smo osvojili tri boda. Ali, desio se taj pogodak u 87. minuti igre, za kojeg svi smatramo da je bio neregularan jer je napadač Partizana isti postigao rukom", prokomentarisao je Zvezdin štoper, Abraham Frimpong.

Sporni detalj, pogledajte u videu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi