FSRS opet uputio dopis Ministarstvu zdravlja: "Želim da se za titulu borim na terenu"

Borac za nastavak sezone

FSRS opet uputio dopis Ministarstvu zdravlja: "Želim da se za titulu borim na terenu" · Saznajemo

A. Čaušević

Pred nama su ključni dani za nastavak fudbalske sezone u BiH. 

FS RS je već poslao dopis Ministarstvu zdravlja manjeg bh. entiteta s jasnim pitanjem da li će se fudbal moći igrati na tom dijelu Bosne i Hercegovine. Odgovor bi trebao stići sutra. 

"Želim da se borimo za titulu na zelenom terenu ukoliko epidemiološki uslovi budu povoljni", neslužbeno saznaje SportSport.ba je poručio Vico Zeljković, prvi čovjek FK Borac na današnjem online sastanku predstavnika NFSBiH i klubova iz Premijer lige.

Inače, na sastanku FK Željezničar je istakao da se sezona može okončati u periodu od 1. jula do 5. augusta u ritmu srijeda-subota, ali kako SportSport.ba neslužbeno saznaje predstavnici Saveza taj prijedlog nisu uvažili.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Odgovor čelnika krovne kuće bh. fudbala je bio da takav sistem igranja kalendar takmičenja ne dozvoljava te da su u tom periodu godine velike vrućine.

Podsjećanja radi, krajni rok da se UEFA-i dostave planovi o završetku fudbalske sezone je 25. maj.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

tcity055
Pošteno. Neka fudbal živi i pobijedi.
2 0
ratip irats
Odlično, da znamo na čemu smo, igra se ili ne!?
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi