Potpis u Borcu

Novi ugovor za Dujakovića

Potpis u Borcu · Zvanično

FK Borac je danas saopštio da je sa igračima, zbog svima dobro poznate situacije, dogovreno smanjenje plata za mart, april i maj u iznosu od 50%.

Nedugo nakon toga stiže novo saopštenje iz FK Borac. Ovaj put je u pitanju vijest da je Sinića Dujaković produžio ugovor sa klubom. Da se to nije desilo, Dujakovićev ugovor bi istekao ovog ljeta.

"Dujaković i FK Borac produžili su postojeći ugovor na još dvije godine, te Siniša ostaje u crveno-plavom dresu do polovine 2022. godine... Borčev istaknuti bek još dugo će čuvati desnu stranu terena velikana iz Platonove", poručili su iz Borca.

Inače, Siniša Dujaković se u Borac vratio 2017. godine, nakon epizode u Metallegheu, i od tada je bez prekida prvotimac banjalučkog kluba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ove sezone je u dresu Borca upisao 16 premijerligaških nastupa.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi