Fudbal u BiH se ne igra? Pogledajte samo ove kadrove...

Jedinstvo Vučkovci slave titulu

Fudbal u BiH se ne igra? Pogledajte samo ove kadrove...

E. Oštraković

U Vučkovcima kod Gradačca danas je viđen pravi mali spektakl u režiji navijača FK Jedinstvo 1952 upravo iz Vučkovaca.

Obzirom da su u trenutku prekida prvenstva u 2. ligi Tuzlanskog kantona- grupa sjever, nogometaši Jedinstva izborili su promociju u viši rang.

Danas je upravo zbog toga upriličena prijateljska utakmica protiv ekipe Biberovog Polja, te su navijači iskoristili priliku da slave.

Iako su poraženi u prijateljskoj utakmici sa 1:3, svima je rezultat danas bio u drugom planu, a slavlje, navijanje i pjesma bili su najbitniji dio današnjeg dana za sve navijače Jedinstva.

Naredne sezone će Jedinstvo nastupiti u 1. ligi TK, te će imati priliku da opravdaju svoj ulazak dobrim igrama i rezultatima.

Promo

Top Komentari

BobPaisley
...evo taman NK Seljo moze sa njima koju odigrati,da ne bude da su se dzabe pripremali,ovi su njihov rang ahhahahahahah.
1 9
NKZ1922
šOmpioni iz vučkovOcO seljačine.
2 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi