Fudbaler Arsenala odlučio napustiti klub?

U potrazi za minutažom

Fudbaler Arsenala odlučio napustiti klub?

Arsenal bi narednog ljeta mogao ostati bez fudbalera od kojeg se očekivalo da jednoga dana postane nosilac igre Topnika.

Kako pišu britanski mediji, Alex Oxlade-Chemberlain je priznao da trenutno nije zadovoljan svojim statusom na Emiratesu, te da bi na kraju sezone lako mogao promijeniti klub.

Kao glavni razlog nezadovoljstva 23-godišnjeg engleskog reprezentativca navodi se minutaža, s obzirom da je ove sezone samo jednom odigrao svih 90 minuta i to na utakmici EFL Kupa protiv Nottingham Foresta.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Lagao bih kada bih rekao da sam zadovoljan. Dolazim u fazu karijere kada mi je veoma važno da igram redovno, pa je to moja velika želja. I dalje sam u potpunosti fokusiran na Arsenal, ali volio bih više igrati. Vidjet ćemo šta nosi budućnost", poručio je Oxlade-Chemberlain.

Od dolaska u Arsenal iz Southamptona 2011. godine, Oxlade-Chamberlain ni u jednoj sezoni nije odigrao 30 ili više utakmica za Topnike.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi