Fudbaler Derbyja izboden na ulici u Liverpoolu

Van životne opasnosti

Fudbaler Derbyja izboden na ulici u Liverpoolu

E. Čaušević

Engleski mediji objavili su sinoć da je igrač Derbyja, Andre Wisdom, sinoć izboden na ulici u Liverpoolu.

Wisdom se u Liverpoolu nalazio nekoliko dana na odmoru, te je imao dogovor sa svojim rođakom. Igrač Derbyja trebao je otići po svog rođaka, ali nakon što je izašao iz automobila nepoznati napadač je krenuo na njega s nožem.

Sky Sports piše da je napadač izbo igrača Derbyja nekoliko puta, a zatim ga je opljačkao. No, na svu sreću prolaznici su brzo pozvali pomoć, te je Wisdom prebačen u bolnicu.

Na svu sreću igrač Derbyja nije zadobio povrede opasne po život jer se uspio nekako izboriti s napadačem.

Potražite više informacija na temu Premier league:

On bi u bolnici trebao biti nekoliko dana, te će biti pušten na kućno liječenje. Gotovo sigurno je da će propustiti ostatak mečeva do kraja sezone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi