Fudbaler iz Srbije ostao bez bubrega, klub pokušao zataškati

Skandal u Srbiji

Fudbaler iz Srbije ostao bez bubrega, klub pokušao zataškati

Sindikat profesionalnih fudbalera "Nezavisnost" iz Srbije došao je do nevjerovatnog otkrića za koje tek treba da se utvrdi da li je tačno. 

Fudbaler pod imenom Srđan Ristić u utakmici Prve lige Srbije protiv Kolubare zadobio je tešku povredu i odstranjen mu je burbeg, a cijeli slučaj Jagodina je pokušala zataškati jer mu nisu plaćali socijalno i zdravstveno osiguranje. 

"Predsjednik Jagodine je već dugo vremena potpredsjednik Fudbalskog saveza Srbije. Velika je sramota što takav čovjek uopšte može da bude na bilo kojoj funkciji u srbijanskom fudbalu. Srđanu želimo brz oporavak", navodi se, između ostalog, u saopštenju Sindikata.

Sada ostaje da nadležne institucije ispitaju ovaj slučaj, utvrde šta se zapravo izdešavalo, i koja je pozadina svega ovoga.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi