Fudbaler Milana je najveća želja Ranierija ovog ljeta

Želi dovesti Nianga

Fudbaler Milana je najveća želja Ranierija ovog ljeta

Ekipa Leicestera mogla bi u sljedećoj sezoni biti još jača nego prethodne.

Nakon što su uspjeli odoliti naletu Arsenala kada je u pitanju transfer Vardyja, sada namjeravaju dovesti i konkurenciju ovom napadaču.

Naime, kako prenose engleski mediji, najveća želja Ranierija ovog ljeta je napadač Milana M'Baye Niang. Ovaj 21-godišnji Francuz je i u januaru bio velika želja Leicestera, ali Milan je tada odbio ponudu od 16 miliona eura.

Da li će Ranieri iz drugog pokušaja uspjeti da dovede ovog talentiranog napadača, ostaje da se vidi. Niang je prošle sezone odigrao 16 mečeva za Milan u Seriji A i postigao pet golova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti