Fudbaler PSG-a priznao da je simpatizer Liverpoola
Foto: EPA

Rabiot ne odbacuje mogućnost odlaska na Otok

Fudbaler PSG-a priznao da je simpatizer Liverpoola

Iako se nekoliko engleskih premierligaša proteklog ljeta interesovalo za njegove usluge Adrien Rabiot je ostao u PSG-u, ali ne želi odbaciti mogućnost prelaska u neki otočki klub u budućnosti.

Rabiot je bio član i omladinskih kategorija PSG-a prije nego što je 2012. godine prekomandovan u prvi tim Parižana, a u prošlosti se povezivao sa mogućim transferima u Arsenal i Tottenham.

Ipak, ovaj 22-godišnji veznjak je ostao u Parizu i čini se da je za sada nezamjenjiv član prvog tima. Rabiot je, naime, počeo svih osam utakmica nove sezone Lige 1, kao i oba susreta PSG-a u Ligi prvaka.

Iako ističe da je sretan u glavnom gradu Francuske, Rabiot priznaje i da bi se, u budućnosti, volio okušati u nekoj drugoj ligi.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Mislim da bih volio iskusiti nešto drugačije. Mnogo je odličnih takmičenja, također veoma bi me ispunilo otići negdje drugo", istakao je Rabiot, pa dodao:

"Volio bih igrati u Premier ligi, nemam neki određeni klub u mislima, iako sam bio veliki simpatizer Liverpoola u mladosti."

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi