Fudbaler Sarajeva zadovoljio na probi u Riedu

Ostaje u Austriji?

Fudbaler Sarajeva zadovoljio na probi u Riedu

Junior Akademije FK Sarajevo Mijo Miletić na pragu je prelaska u austrijski Ried. 

Fudbaler rođen u Kiseljaku 1998. godine u proteklim danima je boravio na probnom radu u Riedu, a radom na treninzima je zadovoljio ukuse struke i po svemu sudeći će ostati u Austriji. 

Miletić nam je potvrdio da bi cijeli posao trebao biti realiziran do kraja sezone, a njegov prelazak u Austriju bi svakako bio i veliko priznanje za rad Akademije FK Sarajevo i pokazatelj kvalitetnog razvoja mladih fudbalera. 

Austrijanci su uvjereni kako se radi o tehnički potkovanom mladiću, zahvalnom igraču zadnje linije... 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjećanja radi, Ried se ove godine oprostio od igranja u austrijskoj Bundesligi. Za ovaj klub je u prošlosti s velikim uspjehom nastupao povremeni reprezentativac Bosne i Hercegovine Anel Hadžić. 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi