Fudbaler Slobode u 26. godini završava karijeru?

Zbog neizlječive povrede

Fudbaler Slobode u 26. godini završava karijeru?

A. Čaušević

FK Sloboda će u narednom periodu biti primorana da tražit nova rješenja u ofanzivnom dijelu ekipe. 

Naime, Anel Husić će prema svemu sudeći okačiti kopačke o klin i to u 26. godini svog života. Razlog je hronična povreda ramena.

Husić je ponovo povrijedio ligamente ramena, osjeća jake bolove i prema svemu sudeći više neće moći da se bavi fudbalom.

Ovaj napadač je prošao omladinske selekcije Budućnosti, a potpunu igračku afirmaciju je doživio igrajući za Mladost iz Doboja kod Kaknja.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Na Tušanj je stigao ovog mjeseca, ali zbog povrede u Slobodi se neće dugo zadržati. U karijeri je još bio član Budućnosti, Zvijezde 09 i GOŠK-a.

Promo

Top Komentari

_admirr.x
Ovakav se cirkus moze desiti samo nama u Slobodi..Vidi se da mu je Husara menadzer..Goni i njega i onog Hasukica ne treba niko Gradu da ucijenjuje ko ce da igrat,isti slucaj i sa Ognjenom Stjepanovicem raskid ugovora i to je to.
4 0
stole
Husara vam uvaljuje svoje invalide zato i jeste na dnu tabele momku sve najbolje da zalijeci povredu
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi