Fudbaler Spursa uklizao Webbu, sudija odlično simulirao

Na oproštaju Ledlyja Kinga

Fudbaler Spursa uklizao Webbu, sudija odlično simulirao

Na stadionu White Hart Lane odigran je prijateljski meč kojim se Ledley King, legendarni fudbaler Tottenhama, oprostio od navijača ovoga kluba.

Meč je prošao u prijateljskom tonu, junak dana Ledley King se upisao u strijelce sa bijele tačke, a pravdu u susretu između Tottenhamovih penzionsanih legendi i aktualnog sastava Spursa dijelio je Howard Webb. 

U jednom trenutku, upravo je Webb počeo da vodi loptu, a s leđa mu uklizao Lewis Holtby, fudbaler Tottenhama, a Webb je, kada su već uloge obrnute, simulirao pad u stilu pravog fudbalera.

Nakon toga došlo je i do "čarki", a u pitanju je naravno bila samo dobra šala, koja je pružila pravi ugođaj prisutnoj publici.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.