Fudbaleri Borca optimisti pred gostovanje Vlasenici

Prvenstvo RS

Fudbaleri Borca optimisti pred gostovanje Vlasenici

Iako zauzimaju 10. poziciju na tabeli, fudbaleri Borca iz Šamca tvrd su orah za mnogo ekipe u prvenstvu RS.

U to se uvjerila i ekipa Mladosti iz Velike Obarske koja je u prošlom kolu teškom mukom stigla do boda. Šamčane nakon dobre predstave protiv prvoplasiranog tima šampionata očekuje gostovanje Vlasenici, a u redovima Borca vlada veliki optimizam pred ovaj susret.

"Prije samo šest dana odigrali smo jako kvalitetnu utakmicu protiv Mladosti iz Velike Obarske i samim tim smo pokazali da se možemo nositi sa bilo kojim timom u ligi. Mislim da smo u tom meču zaslužili i sva tri boda, ali i bod protiv lidera nije za potcijeniti. Sada se okrećemo sutrašnjoj utakmici i duelu sa Vlasenicom. Iako se radi o posljednjeplasiranoj ekipi koja je dosta podmlađena, smatram da nam neće biti nimalo lako. Zbog tri žuta kartona neću biti u prilici da pomognem ekipi na terenu, ali se dosta uzdam u naš kolektiv. Takođe, još dva igrača neće biti na raspolaganju treneru, ali bez obzira na sve mislim da ćemo na kraju trijumfovati", rekao je za naš portal Armin Mujčić, fudbaler Borca iz Šamca.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Meč između Vlasenice i Borca na programu je u subotu od 14 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi