Fudbaleri Karlovca u štrajku

Fudbaleri Karlovca u štrajku

O. Lekić

Fudbaleri hrvatskog prvoligaša Karlovca su od jučer su u štrajku zbog neisplate pet prethodnih mjesečnih plaća, potvrdio je trener Damir Petravić.

U izjavi za Hinu kazao je da je znao o financijskom problemu u klubu, ali ne i da slijedi štrajk. Petravić ne skriva razočarenje situacijom jer, kako kaže, malo je vremena da se igrači i on slože i odlijepe s dna ljestvice.

"Praktički sam samo 12 dana u klubu i svaki nam je trening važan i čekam kao zapeta puška da počnemo raditi kao  ekipa i pobjeđivati, jer je za klub presudno da se makne iz zone opasne ispadanja. Ima još dosta vremena i kola da se popnemo prema vrhu, ali samo ako ćemo imati dosta vremena za pripremu", rekao je Petravić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.