21

Komentari (21)

vanzemaljac
Treba biti protiv svakoga ko je za rat. A pogotovo u BiH bih trebali svi tako da razmišljaju. J***le ih i vojske i ratovi.
Rivaldo
Zamisli da su ovako igraci Zvezde 1993. davali podrsku vojsci koja se borila u Bosni? Turska vojska je agresorska vojska na teritoriji druge drzave.
Svojprisebi
Zulfikar
Ali su zato navijaci te smrdljive zvezde masovno dolazili u HR i BIH da kolju, pale, pljackaju i siluju nesrpski zivalj.
Rivaldo
Fulio si poentu. Moj post se odnosi na to da nije moralno velicati neciji potez, a taj potez je podrska armiji koja ratuje na teritoriji druge drzave.
Turgut2
Ti zive nemas prvo se edukuj zasto su u siriji I protiv kojih terirista se bore i heroin linije koja ide kroz pkk linije u shevernoj siriji. Ima tu jos kao napromjer da vracaju izvjeglice na toj teeiroriji a je ciste I ubijaju kao sto su cetnici radili. Nidje poredjenja.
Torres9
Istoj onoj vojsci.sto je strijeljala onih 6 srebrenicana
Svojprisebi
nista novo. turci su uvjek agresori bili. Sta su pre 600 godina branili svoje jel?
Hej blento "Svojprisebi" znas li kako je nastala velika Rusija, blento da bi nesto raspravljao moras poznavati materiju - temu. Velika Rusija je nastal otimacinom to jest okupacijom, da li se pitas odakle su Cerkezi i gdje njihova zemlja, da li se pitas ciji je grad Soci u Rusiji bio, dok je Turska bila prije 600 godina na Balkanu, zato su Rusi jos u doba carske Rusije stavili Cerceniju pod svoju cizmu prije 600 godina, i Cercenija je i sada pod Rusijom, Srbija se oslobodi od Turske poslije 500 godina, a Cerceni su i sada pod Rusijom. "Svojpridebi" ti si "Blentodalekoodsebe."
Svojprisebi
hajde bre nogometas ujko razguli. jesul i muslimani sandzaka pod Srpskom cizmom?
E.Car
Ovi su ludo opčinjeni patriotizmom, svaka čast. Ali čime je opčinjen ovaj što vodi Čelik pojma nemam, prije će biti da je naduvan.
Turgut2
Kad nemas igraca nego neke balerine no murinjo nema pomoci be
Turgut2
Ameri uvujek salutiraju na utaknicama Sochi vojsku koja ide nekad I greskom da brani interese drzave
E.Car
Pa on je doveo te igrače.
Benjamingst
Uzasno bi me bilo sramota.... ovako nesto postaviti. Sport I politika
pitaristok
Izvini ali glup komentar...
Zulfikar
A u Americi ne odaju pocest na terenu uniformisani marinci, mornari, ili pripadnici armije prije recimo svake vazne tekme bilo da je NFl, MLB, NBA ili NHL???? o playoffu da ne govorimo a o superbowl-u je suvisno i pricati jer tada cak i borbeni avioni izvode akrobacije iznad stadiona.
Prazina
@Benjamingst ovo je rijetko od tebe, ali komentar 100% u redu i ispravan.
Ovakve clanke koji nemaju veze sa sportom trebalo bi ignorisati, u stvari za sve je kriv sportsportba, zato sto je stavio ovaj clanak koji nema veze sa sportom, isto tako gologuze toples dame se stavljaju na sportsportba, zato su krivi oni koji uredjuju taj sportsportba.
BobPaisley
...i ovi jedu ****a za medalju.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.