Fudbaleri Sarajeva se spremaju za zadnju prvenstvenu utakmicu u 2017. godini
Foto: FK Sarajevo

Adukor optimističan pred gostovanje u Vitezu

Fudbaleri Sarajeva se spremaju za zadnju prvenstvenu utakmicu u 2017. godini

Fudbaleri Sarajeva će posljednji premijerligaški susret u ovoj godini odigrati protiv Viteza. Izabranici Husrefa Musemića se već uveliko spremaju za neugodno gostovanje, a o očekivanjima od utakmice u Vitezu je govorio prvotimac Sarajeva Joachim Adukor.

"Atmosfera nakon utakmice protiv Borca je dobra. Vrijedno se spremamo. Vrijeme nije naročito povoljno i sigurno nas očekuju teški uslovi u nedjelju. Međutim, vjerujem u ekipu", istakao je Adukor, pa dodao:

"Imamo dovoljno kvaliteta u ovom trenutku da dođemo do pobjede. Želimo polusezonu zaključiti na najbolji mogući način, a to je pobjeda. Nadam se našoj dobroj igri."

Susret Sarajeva i Viteza se igra u nedjelju, 10. decembra, od 13:00 sati.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi