Fudbaleri Slobode bogatiji za 30.000 KM

Nagrađeni za dobre igre

Fudbaleri Slobode bogatiji za 30.000 KM

Endin Čaušević

Fudbaleri Slobode nagrađeni su za odlične igre u ovoj sezoni Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Naime, igrači tuzlanske ekipe dobili su 20.000 KM premija za plasman u finale Kupa Bosne i Hercegovine, dok su za pobjedu u utakmici protiv Olimpica nagrađeni sa 10.000 KM.

Slobodu u finalu očekuju dvije utakmice protiv Radnika, te se fudbaleri ove ekipe nadaju da bi trofej Kupa BiH mogao stići u Tuzlu.

Pored toga, Sloboda se bori i za naslov prvaka Bosne i Hercegovine, a dobre igre ove ekipe nagrađene su sa visokim premijama.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Uprava Slobode na čelu sa predsjednikom Azmirom Husićem pomno prati igre tuzlanske ekipe, a sve što se igračima obeća i ispuni se. 

Uz takvu podršku, ni igračima Slobode nije teško da ostave srca na terenu i da iz utakmice u utakmicu donose dobre rezultate u Tuzlu. Upravo takav odnos unutar kluba je najzaslužniji za visok plasman Slobode u ovoj sezoni.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi