Fudbaleri Slobode  družili se sa  najmlađima

Vlado Jagodić sa fudbalerima u posjeti osnovnoj školi

Fudbaleri Slobode družili se sa najmlađima

Emir Dindić

Fudbalski klub Sloboda iako je jučer počeo pripreme za novu sezonu  pored mnogo obaveza koje su pred njima, danas su odvojili svoje vrijeme i posjetili najmlađe. Naime bili su gosti Internacionalne škole u Tuzli gdje su otvorili novi fudbalski teren. 

Domaćini su priredili ugodan ambijent za svoje goste, a igrala se i revijalna utakmica  u kojem su najmlađi navijali za svoje prijatelje iz škole, a onda i za Slobodu. Prije početka utakmice Vlado Jagodić je izveo početni udarac što je popraćeno velikim aplauzom. 

Za vrijeme utakmice viđeno je mnogo dobrih poteza, smijeha i zabave, dok rezultat iako je bio u drugom planu na kraju je glasio 2:2. Uspomena učenicima za  cijeli život, jer igrali su protiv svojih heroja a tko zna možda i za par godina neke od njih vidimo u crveno-crnom dresu. 

Na kraju ovog zanimljivog dana Vlado Jagodić se učenicima obratio sa par prigodnih riječi i naglasio da je škola najvažnija u životu svakog sportiste. Poželio im mnogo uspjeha u školi i naravno pozvao ih da prvom prilikom dođu na Tušanj. 

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti