Fudbaleri Slobode neće trenirati do ponedjeljka

Odluka kluba

Fudbaleri Slobode neće trenirati do ponedjeljka

E. Čaušević

Nogometni savez Bosne i Hercegovine donio je u četvrtak odluku da se prekida takmičenje u Premijer ligi na dvije sedmice.

Prvobitna odluka bila je da se mečevi naredna dva kola igraju pred praznim tribinama, ali nakon toga je odlučeno da se utakmice odgode i još uvijek nije poznat termin odigravanja.

Nakon svega danas se oglasio i FK Sloboda koji je potvrdio da igrači ovog kluba neće trenirati do ponedjeljka, onda će se ponovo napraviti procjena i donijeti odluka o nastavku trenažnog procesa.

"Shodno odluci nadležnih institucija koje nadgledaju novonastalu situaciju sa korona virusom, naša ekipa neće trenirati do ponedjeljka kada će se opet praviti procjena i donijeti odluka o nastavku trenažnog procesa.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Poštovani navijači, simpatizeri našeg Kluba, ali i ljubitelji fudbala, budite savjesni i odgovorni sugrađani. Ne izlažite opasnosti ni sebe, ali ni svoje prijatelje i sugrađane.

Ukoliko osjetite da imate simptome koji ukazuju na to da postoji mogućnost da ste zaraženi pomenutim virusom, postupajte savjesno i odgovorno, djelujte u skladu sa uputama nadležnih institucija", poručili su iz Slobode.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi