Fudbaleri Slobode večeras odradili prvi trening

Sloboda nepotpuna na prvom treningu

Fudbaleri Slobode večeras odradili prvi trening

Emir Dindić

Fudbaleri Slobode večeras su zvanično odradili prvi trening u sklopu priprema za novu sezonu.

Naime na današnjem treningu pojavili su se igrači koji nisu imali ljekarske preglede, odnosno njih 13 koliko je bilo na raspolaganju šefu stručnog štaba Slobode. Igrači koji su danas trenirali će sutra obaviti ljekarske preglede, dok će igrači koji su danas bili na pregledima sutra odraditi trening. Prvi trening u punom sastavu očekuje se u četvrtak u 18 sati.

Današnji trening  bio je baziran na vježbama razgibavanja i trčanja koje je vodio Amir Spahić prvi pomoćnik Vlade Jagodića. 

Sutra u Tuzlu dolazi Haris Mehmedagić, kako bi pokušao naći zajedničku riječ sa čelnim ljudima Slobode oko produženja ugovora. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Aleksandar Lazevski također je prisustvovao današnjem treningu, i kako sam kaže volio bi da ostane u Tuzli i nada se da će pronaći zajedničku riječ sa Upravom kluba. 

Prva testna utakmica zakazana je za subotu 17. juna sa početkom u 17 sati, kada će struka Slobode testirati fudbalere na probi, koji će tako dobiti priliku da se nametnu Jagodiću za iduću sezonu. 

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi