Fudbaleri Spursa takmičili se u šutiranju "kožnog kroasana"

U duhu Super Bowla

Fudbaleri Spursa takmičili se u šutiranju "kožnog kroasana"

Fudbaleri Tottenhama Harry Kane, Christian Eriksen i Jan Vertonghen na jednom od treninga kluba iz Londona, a neposredno pred Super Bowl, takmičili su se u preciznosti šutiranja.

Imali su pet lopti da gađaju tri mala gola koji su bili postavljeni jedan iza drugog, a svaki uspješan pogodak nosio je određeni broj poena, a posljednja peta lopta nije bio fudbal, već lopta za američki fudbal. Onome ko postigne gol sa ovom loptom duplirao bi se broj poena, pogledajte ko je pobijedio u ovoj zanimljivoj igri na treningu Tottenhama:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.