Fudbaleri Zvezde pod jakom policijskom pratnjom

Strah od Delija?

Fudbaleri Zvezde pod jakom policijskom pratnjom

Nakon minimalnog poraza u posljednjem kolu Jelen Superlige od Voždovca sa 1:0, pod pratnjom jakih policijskih snaga fudbaleri Crvene zvezde stigli su na Marakanu nakon utakmice na stadionu Obilića na Vračaru gdje je odigrana prvenstvena utakmica u kojoj su navijači crveno-bijelih izrazili veliko nezadovoljstvo formom i zalaganjem svojih ljubimaca.

Voždovac je pobjedom produbio krizu sastava iz Ljutice Bogdana, koja je ostala na dva trijumfa iz šest ovosezonskih nastupa u Jelen Superligi, što je navijače natjeralo da od igrača Zvezde zatraže da skinu i predaju svoje dresove po okončanju utakmice.

U strahu od Delija i toga da bi najvatreniji navijači nekadašnjeg prvaka Evrope mogli pribjeći i nekim drugim mjerama, više od deset policijskih marica dopratilo je autobus sa fudbalerima Crvene zvezde na njihov stadion, a je na Marakani sve proteklo bez problema.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti