Fudbalerima AEK-a milion eura za eliminaciju Dynama, ako ne uspiju slijedi "kazna"

Prvi čovjek kluba sklopio dogovor sa ekipom

Fudbalerima AEK-a milion eura za eliminaciju Dynama, ako ne uspiju slijedi "kazna"

Teme:

Grčki AEK će u šesnaestini finala Lige Evrope odmjeriti snage sa kijevskim Dynamom, a ukoliko Vranješ i društvo uspiju osigurati plasman u osminu finala očekuje ih bogata nagrada.

Međutim, ako Dynamo izbaci AEK, fudbaleri grčke ekipe bi mogli biti "lakši" za 300.000 eura.
Naime, prvi čovjek AEK-a superbogati Dimitris Melissanidis je odlučio nagraditi ekipu sa milion eura, ukoliko izbori osminu finala Lige Evrope.

Ali Melissanidis je postavio i ultimatum pred fudbalere AEK-a. Naime, on je ekipu nagradio sa 300.000 eura za plasman u nokaut fazu Lige Evrope, a sada je došlo do zanimljivog dogovora.

Ukoliko prođu Dynamu, fudbaleri AEK-a će međusobno podijeliti miliona eura, ali ukoliko Dynamo bude uspješniji morat će Melissanidisu vratiti 300.000 eura koje im je dao kao nagradu za plasman u nokaut fazu.

Potražite više informacija na temu Super League:

Ovaj zanimljiv prijedlog grčkog tajkuna je ekipa, navodno, objeručke prihvatila, a da li je to bilo pametno saznat će se nakon dvomeča sa Dynamom u februaru 2018. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi