5

Komentari (5)

karlhajncbrazzzo
A kad branimo korner, svi stanu na gol liniju, zagrade golmana da se ne može nigdje pomjeriti. Zanimljiva igra naših cura. :D
karlhajncbrazzzo
Gledao sam naše protiv Danske. Oko 20 minuta (bukvalno) naše nisu došle do lopte a o pasu da ne govorim. Čitavo poluvrijeme nisu izašle iz svog šesnaesterca. Ja sam se sav oznojio gledajući, gola voda sam bio. Šta one treniraju i ko ih trenira meni nije jasno. Atmosfera na našoj klupi je bila opuštena.
user1597698961
Haha a zamisli i to da je takva situacija u nasoj ligi ,gdje sfk dominira i gdje protivnicr ne mogu izaci van 16,pa sad zamisli razliku u ligama a vecina igracica je iz sfk.
enko
Zar je ona jos selektor,ma nemogu da vjerujem.nebi me cudilo da je postave umjesto peteva.
K79
@enko e fakat jbt kod nas u zavezu Hurem i Pecikoza neuništive dvije zene jbt pa svi su se promjenili samo njih dvije su tu hahahaha
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.