Sloboda ima podršku na Koševu

Doputovala grupa navijača iz Tuzle

Sloboda ima podršku na Koševu

E. Škorić

U 16:30 sati igraju se preostali mečevi pretposljednjeg kola Premijer lige BiH.

Ulazimo u samu završnicu, ostalo je da se odigraju još dva kola, no manje - više je sve poznato. Zrinjski je davno osvojio titulu, Borac, Tuzla City i Velež kao osvajač Kupa igraće u Evropi, dok je Radnik ispao iz lige. Ostalo je još dilema Rudar Prijedor ili Posušje.

Stoga, utakmice nisu pretjerano važne, igraće se rasterećnom pa se nadamo sjajnom nogometu na Koševu gdje se sastaju Sarajevo i Sloboda.

Domaćin želi da se po svaku cijenu pobjedom iskupi navijačima za izgubljeni Kup, dok gosti iz Tuzle ipak mnogo pozitivnije čekaju ovaj duel.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sloboda će imati podršku jedne manje grupe navijača koji su u pratnji policije stigli na stadion Koševu.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

rabodimis
E vala nek su dosli.. Nisu bili ima 4-5 godina..
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi