Fukare na spektakularan način počele proslavu 100. rođendana FK Sloboda

Zapaljeno 100 baklji

Fukare na spektakularan način počele proslavu 100. rođendana FK Sloboda

E. Čaušević

FK Sloboda slavi 100 godina od osnivanja kluba, a centralna svečanost će biti upriličena sutra na stadionu Tušanj.

Naime, tuzlanski klub će proslaviti 100. rođendan utakmicom protiv zagrebačkog Dinama koji se igra sutra od 17:30 sati. Iako je Sloboda trenutno u teškoj situaciji ovakav jubilej kluba se jednostavno mora obilježiti na spektakularan način.

Očekuje se da sutra na Tušnju bude veliki broj navijača Slobode, a najavljen je i dolazak 300 navijača Dinama. Sigurno je da nas očekuje veliki spektakl povodom 100. rođendana Slobode.

Članovi navijačke grupe ovog kluba popularne Fukare već večeras su obilježile rođendan Slobode na sjajan način. Naime, oni su na trgu u Tuzli zapalili 100 baklji koje su simbol za 100 godina postojanja Slobode.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kako je bilo večeras u Tuzli možete pogledati OVDJE.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Honduras
100 godina ničega,100 godina igranja za Beogradske klubove i mržnje prema Sarajevu i 40 godina od izbacivanja Čelika iz prve lige da bi ostao OFK Beograd .
43 3
BobPaisley
...ako Bog da,101. godisnjicu ce proslaviti u drugoj ligi.
27 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi